Laaja

Valikoima

Pohjoismaissa on paljon elintarvikkeita, joille ei löydy vastaavanlaisia tuotteita Espanjasta. Tuotevalikoimamme koostuu pohjoismaisista elintarvikkeista, joista suurin osa on kuluttajille tuttuja Suomesta.

Tuotteet tulevat Suomesta Espanjaan kuljetusliike Rokkikoneen kylmäkuljetuksella kerran viikossa (talvikaudella), pakastekuormia tulee hieman harvemmin. Muut pohjoismaalaiset tuotteet hankitaan Fuengirolassa toimivan tukkuliikkeen kautta.

Suomalaiset

Sesonkituotteet

Ainoana kauppana Espanjassa meiltä löytyy mahtavia Elosen leipomon tuotteita, jotka ovat pakastettu tuoreena heti leipomolla ja kuljetettu pakasteena kaupalle. Sulatettuna tuotteet ovat kuin juuri leivottuja.

Eteläisestä sijainnistaan huolimatta New Ewald’sista löytyvät samat sesonkituotteet kuin Suomesta: perinteiset joulukinkut / laatikot ym, pääsiäistuotteet sekä kesän grilliherkut ovat meillä myynnissä aivan samaan tapaan kuin Suomalaisissa kaupoissa.

maahantuonti

Pohjoismaista

New Ewald’s maahantuo myös pakasteita kaikista Pohjoismaista: valikoimissamme on suomalaisia ja ruotsalaisia marjapakasteita, vihannespakasteita, ruokapakasteita, raakapakasteita leivontaan, sekä gluteenittomia ja laktoosittomia tuotteita allergikoille.

Varsinkin marjapakasteet ovat erittäin suosittuja tuotteita rannikolla. Pakastevalikoimassamme on ruokaisia vaihtoehtoja myös kasvisruokavaliota noudattaville.

Kehitämme valikoimaamme mahdollisuuksien mukaan asiakkaiden toivomusten perusteella. Henkilökuntamme auttaa mielellään.

rannikon parhaimmat

Reikäleivät ja pullat

Olemme panostaneet valikoimiimme ja lisänneet paljon esim. gluteenittomia tuotteita. Meiltä löytyy myös maittavia Savuhovin ja Kivikylän Kotipalvaamon tuoretuotteita, makkaroita / leikkeleitä ym.

Lähiruoka on kaupassamme tärkeä asia, vaikka se ehkä saattaakin kuulostaa yllättävältä. Pyrimme ottamaan valikoimiimme laadukkaita paikallisia tuotteita.

Meiltä saat ostaa myös tunnetusti rannikon parhaita leipiä. Täysrukiiset reikäleivät, limput, karjalanpiirakat ja pullat paistetaan joka aamu lähileipomossa suomalaisen perinteen mukaisesti.

non-food

Tuotteet

Elintarvikkeiden lisäksi valikoimiimme kuuluu pohjoismaiset alkoholijuomat kuten kotimaasta tutut Hartwallin Lonkerot, Suomalainen klassikko Koskenkorva, akvaviitit, siiderit ja oluet.

Hyllystämme löytyy myös Suomalaisia Sini-siivoustarvikkeita ja LV-pesuaineita. Tässä tuoteryhmässä hitiksi on noussut Aqva Finlandin vesisuodattimet. Enää sinun ei tarvitse raahata vesipulloja marketeista.

Puhelin

952 666 239

Sijainti

Avenida Nuestro Padre Jesús Cautivo, S/N Centro Comercial Sierra Mijas, Local 7
Fuengirola

Sähköposti

ewalds.contact@gmail.com

Avoinna

Ma – Ti 10-19
Ke 10-16
To – Pe 10-19
La 10-15

Lähetä meille palautetta