New Ewald’s supermercado

Kotoisan tutuista elintarvikkeista on lupa nauttia
– MYÖS ESPANJASSA!

 

Yrittäjät Marko ja Tiina Tammenkoski sekä Tapani Kangasniemi toivottavat asiakkaat tervetulleeksi uusiutuneeseen Ewald’siin. Heidän lisäkseen toiminnassa on tiiviisti mukana somesta ja tiedotuksesta vastaava Kangasniemen puoliso Johanna Tuomola.

 

Liikeidea

Kotoisan tutuista elintarvikkeista on lupa nauttia – myös Espanjassa! Liikeideamme on tarjota pohjoismaalaisille asiakkaillemme tuttuja tuotteita, ympäristössä, jossa asiakas tuntee olonsa kotoisaksi ja jossa hän viihtyy paremmin kuin suurten markettien tuoteviidakossa. Laaja valikoimamme sopii niin viikkoturisteille kuin talviasukkaillekin.

Kohtauspaikka

.New Ewald’sin elintarvikeliike Fuengirolan Los Bolichesissa on moderni valintamyymälä, joka tarjoaa asiakkailleen viihtyisän ostosmiljöön. Henkilökohtainen, asiantunteva palvelu ja välitön tunnelma kuuluvat olennaisina osina toimintaamme. Olemmekin pyrkineet luomaan myymäläämme kodikkaan vanhanajan kivijalkakaupan tunnelman, joka tekee liikkeestämme rannikon suomalaisten kohtauspaikan. Kaupan päivittäisestä toiminnasta vastaavat tehopakkaukset Maiju ja Marika sekä usein myös Suomesta tulevat työharjoittelijat.

Yrittäjät

Syyskuussa 2019 New Ewald’s sai uudet omistajat, Tapani Kangasniemen sekä Tiina ja Marko Tammenkosken. Tapsalla, Tiinalla ja Markolla on kaikilla pitkä kauppiasyrittäjätausta Suomesta. Ewald’sin kymmenen vuoden aikana muodostunut tuotevalikoima pohjana toimintaa kehitetään edelleen, ja valikoimaa laajennetaan trendejä seuraten. Ja tietenkin asiakkaiden toiveita kuunnellen.

avoimet TYöpaikat

Työnhaku ja työharjoittelupaikat

Työssäoppiminen tapahtuu syys-toukokuun välisenä aikana. Harjoittelun piiriin kuuluvat kaikki elintarvikemyymälan päivittäiset rutiinit asiakaspalvelusta ja hinnoittelusta kassan käyttöön ja hyllyjen täydennykseen.

Jos olet kiinnostunut tulemaan meille työssäoppimaan, olet iloinen, ystävällinen ja ahkera, lähetä meille kuvallinen CV ja lyhyt esittely itsestäsi. Voit myös mielellään lähettää videon.

Puhelin

952 666 239

Sijainti

Avenida Nuestro Padre Jesús Cautivo, S/N Centro Comercial Sierra Mijas, Local 7
Fuengirola

Sähköposti

ewalds.contact@gmail.com

Avoinna

Ma – Ti 10-19
Ke 10-16
To – Pe 10-19
La 10-15

Lähetä meille palautetta