Osoite

Avenida Nuestro Padre Jesus Cautivo 7, Centro Comercial Sierra Mijas, Local 10, 29640 Fuengirola Malaga Spain

Puhelin

952 666 239

Sähköposti

ewalds.contact@gmail.com

F.A.Q.

EKOLOGISUUS

Kaukana Euroopan toisella laidalla sijaitsevalle elintarvikeliikkeelle ovat ehdottoman tärkeitä luotettavat, täsmälliset ja säännölliset rahtiyhteydet. Käyttämiemme kuljetusliikkeet täyttävät tiukimmatkin elintarvikkeiden kuljetukselle vaadittavat määräykset.

New Ewald’s hyödyntää kuljetuksissa vuosikymmenen aikana saamiaan kontakteja. Viikottain Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta saapuvat elintarvikkeet liikkuvat Euroopan halki aina ajanmukaisilla nykyiset ympäristösäännökset täyttävissä rekoissa.

JÄTTEIDEN LAJITTELU

Espanjassa heitetään roskiin päivittäin miljoonia muovipusseja. Ole ympäristötietoinen ja siirry muovipussien käyttämisestä kangaskasseihin. New Ewald´sin kankainen eko-ostoskassi on kätevän kokoinen ja sen voi laittaa tyhjänä taskuun.

Kun viet jätteitä säiliöihin Espanjassa, erittele jätteet seuraavasti:

* sininen säiliö (papel) = paperi pahvi, kartonki ja yms.
* keltainen säiliö (envases) = muovipullot, muovipurkit yms.

* vihreä säiliö (vídrio) = lasipullot ja lasipurkit yms.

* harmaa roskasäiliö (basura orgánica) = biojäte

TUOTTEET

Pohjoismaissa on paljon elintarvikkeita, joille ei löydy vastaavanlaisia tuotteita Espanjasta. Tuotevalikoimamme koostuu pohjoismaisista elintarvikkeista, joista suurin osa on kuluttajille tuttuja jo Suomesta.

New Ewald’s maahantuo myös pakasteita kaikista Pohjoismaista: valikoimissamme on suomalaisia ja ruotsalaisia marjapakasteita, vihannespakasteita, ruokapakasteita, raakapakasteita leivontaan sekä gluteenittomia tuotteita allergikoille. Eteläisestä sijainnistaan huolimatta New Ewald’sista löytyvät samat sesonkituotteet kuin Suomesta: joulukinkut, pääsiäistuotteet ja kesän grilliherkut ovat meillä myynnissä aivan samaan tapaan kuin suomalaisissa kaupoissa.

LÄHIRUOKA

Lähiruoka on kaupassamme tärkeä asia, vaikka se ehkä saattaakin kuulostaa yllättävältä.Pyrimme ottamaan valikoimiimme laadukkaita paikallisia tuotteita.

Meiltä saat ostaa myös tunnetusti rannikon parhaita leipiä. Täysrukiiset reikäleivät, limput, kauraleivät ja pullat paistetaan joka aamu lähileipomossa suomalaisen perinteen mukaisesti.

NON-FOOD -TUOTTEET

Elintarvikkeiden lisäksi valikoimiimme kuuluu pohjoismaiset alkoholijuomat kuten kotimaasta tutut hanaviinit, suomalainen klassikko Koskenkorva, akvaviitit, siiderit, lonkerot ja oluet. Tässä tuoteryhmässä hitiksi on noussut Aqva Finlandin vesisuodatin, katso lisää https://www.aqvafinland.fi/.

Puhelin

952 666 239

Sijainti

Avenida Nuestro Padre Jesús Cautivo, S/N Centro Comercial Sierra Mijas, Local 7
Fuengirola

Sähköposti

ewalds.contact@gmail.com

Avoinna

Ma – Ti 10-19
Ke 10-16
To – Pe 10-19
La 10-15

Lähetä meille palautetta